Rokotukset / ADHD, astma, allergiat, ym. ongelmat.

Lasten ja nuorten jyrkällä sairastumisalttiudella ja massarokotuksilla  suora tilastoyhteys.

ADHD, AUTISMI, ASTMA, ALLERGIAT, ATOOPPISET IHOTTUMAT KUULUVAT RYHMÄÄN, JOIDEN ESIINTYMINEN  ON MONISSA MAISSA NOUSSUT  SADOILLA PROSENTEILLA.

Massarokotukset alkoivat globaalisesti monissa maissa 80 -luvulla. Tänä  ajankohtana ja sen jälkeen syntyneet lapset on tehorokotettu automaattisesti kaikkiin mahdollisiin tauteihin. Wikileaks paljasti hiljattain salaista aineistoa, joka kertoi rokotetehtaiden kuumeisesta huolesta, miten saada markkinoitua lisää rokotteita ja yrityksistä saada ne pakollisiksi. Rokotebisnes on lainsäädäntöön vaikuttaen huolehtinut siitä, että sitä on äärettömän vaikea saada vastuuseen tai myöntämään mitään syy-yhteyksiä rokotteiden ja niiden aiheuttamien mahdollisten haittojen välillä. Tilastot eivät kuitenkaan valehtele.

Jokaisen rokotuskerran mukana, injektoituu kehoon mm. elohopeaa, alumiiniä, formaldehydiä, jotka kaikki ovat hermomyrkkyjä sekä aineita, jotka tappavat kaiken elollisen. Ne ovat kiellettyjä kaikissa tuotteissa, jotka ovat kosketuksessa ihmiseen. Mutta lapsiin niitä saa ruiskuttaa rokotteiden mukana. Se, ettei rokoteteollisuus ole poistanut näitä aineita rokotteista vaikka niitä ankarasti kritisoidaan, kertoo lääketeollisuuden täydellisestä piittaamatomuudesta, sekä uskosta, ettei se joudu vastuuseen toiminnastaan.

Tässä osa suomalaista rokotusohjelmaa:

Vuoden 2005 alusta voimaan tullut sosiaali- ja terveysministeriön asetus määrittelee kunnille velvollisuuden järjestää vasta-aiheettomille lapsille seuraavia maksuttomia vapaaehtoisia rokotuksia ja suosittaa seuraavaa aikataulua:

BCG-rokote synnytyssairaalassa muutaman päivän ikäisenä (vain riskiryhmille 1.9.2006 alkaen)

BCG-rokotteiden  ( tuberkuloosi ) pohjana olevat bakteerikannat jakautuvat heikkoihin ja vahvoihin.
Eläinkokeista poiketen vahvoihin kantoihin perustuvien rokotteiden paremmasta tehosta ihmisiin ei vielä vuonna 2006 ollut saatu näyttöä.
Sen sijaan niiden haittavaikutukset ovat suuremmat. Suomessa vuodesta 2002 käytössä ollut tanskalaisen Statens Serumintituten Copenhagen 1331 -kanta
kuuluu vahvoihin ja rokotetta annetaan nykyään vain riskiryhmiin kuuluville lapsille, eli noin 3500:lle lapselle vuosittain.

Toimittajan huomautus: Alankomaat eivät rokota tuberkuloosia vastaan. Siellä esiintyy kyseistä tautia vähiten euroopassa.

DTaP-IPV-Hib-rokote 3 kk, 5 kk ja 12 kk ikäisenä

DTP-rokotteet ovat kurkkumädän (difteria), jäykkäkouristuksen (tetanus) ja hinkuyskän(pertussis) torjumiseen ja haittojen vähentämiseen tarkoitettuja rokotteita. Rokote ei sisällä aktiivista taudinaiheuttajaa. Suomessa käytettiin vuoden 2004 loppuun asti pääasiassa ns. kokosolurokotetta (DTWP, tunnettiin aiemmin nimillä PDT-rokote tai kauppanimellään kolmoisrokote) – jotkut vanhemmat hankkivat myös apteekista saatavilla olevaa DTaP-rokotetta. Vuoden 2005 alusta Suomessa on maksutta tarjottu neuvoloissa DTap-IPV-Hib ja DTaP-IPV -yhdistelmärokotteita jotka on jäykkäkouristuksen, kurkkumädän ja hinkuyskän ohella tarkoitettu myös poliota ja haemophilus influenzae b:tä vastaan.

Toimittajan huomautus: Kurkkumätä, jäykkäkouristus ja hinkuyskä ovat infektioita, jotka kuuluvat paikoihin, joissa alkeelliset elinolosuhtehteet, huono hygienia ja vajavainen ravitsemus laskevat lapsen immuunitasoa ja altistavat taudeille, joita rokote torjuu.  Tällaisia olosuhteita on Suomesta vaikea löytää muuta kun suuren luonnonkatastrofin jälkeen. Käsittämätöntä, että kyseinen rokote annetaan rokotusohjelman mukaan 3 kertaa 3kk-12kk ikäiselle.  3 -4 eri taudinaiheuttajaa yhdellä  kertaa injektoituna voi romuttaa lapsen immunologian lopuksi ikää ja altistaa korva- ym. tulehduskierteelle, jolloin lapsen immuunivaste jotuu vielä kestämään laajakirjoiset antibiootit. Mikäli ei ole matkustamassa riskialueille kannattaa tämä rokotuspommi jättää räjäyttämättä. Mikäli lapsi joutuu onnettomuuteen, annetaan jäykkäkouristusrokote automaattisesti jos sitä ei ole saanut. Yhdistelmärokotteeseen on ovelasti pantu mukaan myös influenssarokote.

MPR-rokote (ns. kolmoisrokote) 14–18 kk ja 6 vuoden ikäisenä
DTaP-IPV-rokote (nelosrokote) 4 vuoden ikäisenä
dtap-rokote (DTaP:n tehosterokote) 14–15 vuoden ikäisenä

Kuntien järjestämiä valtion rahoittamia rokotuksia nimitetään ”yleiseksi rokotusohjelmaksi”. Erityisen epäilyttäviä ovat kolmois- ja neloisrokotteet, jotka sisältävät monen eri taudinaiheuttajan kuollutta virus -DNA:ta.  Monet monilapsisten perheitten vanhemmat ovatkin kieltäytyneet edellämainituista rokotuksista nuorimpien lastensa kohdalla. Eri selvitysten terveysalan lehtiartikkeleiden mukaan rokottamaton lapsi joutuu harvemmin lapsuuden korvatulehdus- ja infektiokierteeseen, jossa rankat ja toistuvat antibioottikuurit entisestään tuhoavat lapsen immuunivastetta. On olemassa myös homeopaattisia rokotteita, jotka nautitaan suun kautta ja joilla ei asiantuntijoiden mukaan ole samoja vahingollisia vaikutuksia kuin kehoon ihon läpi pistetyillä rokotteilla.


Antti Heikkilä

Lue myös Antti Heikkilän blogi: http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=195&kom=1

Lue myös: http://fi.wikipedia.org/wiki/Formaldehydi

Lue myös:http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiomersaali

Lue myös:http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2009/02/geierit-ja-tiomersaali.html

Lue myös: homeopaattiset rokotteet: http://www.rokotusinfo.fi/kertomuksia/2_html

Katso myös: http://www.rokotusinfo.fi/rokotteet/ , täältä löytyy puolueettoman suomalaisen tahon tietoa rokotteista ja rokotuksista.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s